Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град София, Витоша • 93 053 EUR • ID 54462172 — holmes.bg - [2]
3 Увеличи

Продава 2-стаен град София, ВитошаID: 54462172

Виж на картата
93 053 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 59 m2
  • Особености
  • В строеж / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Контрол на достъпа / В затворен комплекс / Тухла, 54462172
Допълнителна информация:
Двустаен апартамент 59, 01 м2, достъпна цена, отлично качество, доказан строител, перспективен район.

Жилището е със западно изложение и прекрасна гледка към Витоша, на партерен етаж с балкон в новострояща се четириетажна сграда на етап начало на строителството и очаквано разрешение за ползване през 2025 г.

Разпределение с посочени светли площи на помещенията:
-антре 3, 05 м2;
-дневна с кухненски бокс и трапезария 24, 37 м2;
-спалня 12, 52 м2;
-баня с тоалетна 2, 94 м2;
-склад 0, 83 м2;
-балкон 1, 93 м2.

Апартаментът се предава със стени и тавани на машинно-гипсова мазилка, с допълнителна шумоизолация на преградните стени между отделните апартаменти. Подът е с плаваща циментно-пясъчна замазка с шумоизолираща мембрана. Терасата е с първокачествен мразоустойчив гранитогрес, полиуретанова хидроизолация и висококачествена силиконова мазилка. ВиК инсталацията е предвидена с полипропиленови тръби, до тапа, канализацията изпълнена със специализирани, шумопоглъщащи PVC тръби, до точка. Ел. инсталацията е Schneider, изцяло изградена с монтирани ключове, контакти, монтирано апартаментно табло. Апартаментът се предава с изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация. Предвидени са инверторни климатици General Fujitsu, монтирани във всяко жилищно помещение, включени в крайната цена на жилището.

Сградата се отличава с функционалност, високо качество и стил. Вертикалните градини към всяка тераса са с капково напояване и умно управление. Сградата е част от комплекс от бутикови сгради и е без задължителни такси обслужване, а процентът на общите части е абсолютният минимум. В комплекса могат да бъдат закупени самостоятелни подземни гаражи и надземни паркоместа. Към всяка сграда има детска площадка.
Сградата като част от целия комплекс е изградена с най-висок клас материали. Конструкцията е монолитна стоманобетонна, външните и преградните стени са зидария с керамична тухла Porotherm Winerberger, преградните стени на апартаментите са двоен зид, топлоизолацията е 10 см каменна вата. Фасадата е предвидена с облицовка от немски керамични клинкерни тухли (естествена керамика) с най-високото качество в Европа, с висока устойчивост на атмосферни влияния, и с допълнителна влаго, мразо и шумоизолация, пожароустойчивост, дълготрайност и енергоефективност. Дограмата е 7-камерена PVC Rehau, с троен, подсилен шумоизолазионен стъклопакет и слънцезащитно покритие - 4 сезона, флоат, ниско емисионно Ка стъкло. Предвидени са блиндирани входни врати Solid, с външна, пожароустойчива касова брава.

Общите части на сградата са проектирани с настилки от гранитогрес и гранит, парапетите - стъклo и ковано желязо, а стените и таваните на латекс. Асансьорите са висок клас Schindler, просторни и с осигурен достъп на хора с увреждания.

Стилно външно озеленяване, детски площадки, обезопасен паркинг за велосипеди, ограда 1. 80 м и жив плет от вечнозелени растения, удобен достъп за хора с увреждания са други акценти на сградата и комплекса.

Намира се в бързоразвиващия се и модерен кв. Витоша, на по-малко от 200 м от бъдещата метростанция, одобрена от ПУП на Столична община. В района има множество детски градини, училища и детски площадки, на пешеходно разстояние е от две големи търговски вериги, както и множество заведения, с бърза връзка до центъра на града и до околовръстното шосе, близо до Студентски град и университети, до спирки на редовен обществен транспорт.

Жилище с достъпен лукс и функционалност на висококонкурентна цена в перспективен район на София!

Предвидени са гъвкави схеми на плащане и възможност за финансиране.
Цена: 93059 евро с ДДС

Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта 1775
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 7:35 на 1 април, 2024 год. Обявата е посетена 21 пъти
Брокер:
Брокер Консултант продажби Консултант продажби

Личен телефон: 0899 19 20 19

Още оферти от Консултант продажби :
продажби   наеми
Агенция:
Агенция АНЕТИ
АНЕТИ
град София, кв.Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18, оф.4 (до АВ)

Офис телефони: 0899 19 20 19
Телефон: 0899 19 20 19

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: