Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град Варна, Левски 1 •  106 899 EUR • ID 45087235 — holmes.bg - [2]
5 Увеличи

Продава 2-стаен град Варна, Левски 1ID: 45087235

Виж на картата
106 899 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 82 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Лизинг / Тухла, 45087235
Допълнителна информация:
код:20890 Функционални апартаменти, с различна квадратура и оптимизирано вътрешно пространство.

Сградата съчетава иновации, функционалност и елегантен дизайн. Локацията на сградата предлага бърз и лесен достъп до основните градски артерии.

При планирането на комплекса основно внимание е обърнато на удобството и безопасността на бъдещите жители.

Проектът включва 7 надземни и 26 подземни паркоместа. Общият капацитет от 33 паркоместа е разумно разпределен, като е даден приоритет и на лесния достъп. За любителите на активния начин на живот са предвидени места за велосипеди, а противопожарната сигурност е гарантирана чрез специално евакуационно стълбище.

На първи етаж живущите ще могат да избират между двустаен и тристаен апартамент, като последният ще отговаря на най-високите стандарти за достъпност. Допълнителните удобства, като лични мази и складови помещения в самите апартаменти, са предвидени с мисъл за комфорта на жителите.

Архитектурният облик на сградата ще комбинира модерни тенденции с класически елементи. За сградата ще се използва стоманобетонна, гредова конструкция, укрепена с носещи колони, греди, шайби и здрави стоманобетонни плочи. С тази конструктивна основа, жилищните етажи ще се отличават с височина от 285 см. и 290 см. , гарантирайки, че светлата височина във всяко жилище няма да бъде по-малка от 260 см. Така всяка стая ще се усеща по-просторна и светла.

Балконските парапети, с планирана височина от 1, 05 м. от настилката, ще предоставят защита и комфорт, като същевременно позволяват на жителите да се наслаждават на изгледа. Прозрачните стъклени парапети ще предлагат невероятни гледки, докато вниманието към детайлите, като каменните облицовки и висококачествената мазилка, ще добавят допълнителна стилова насока.

Енергийната ефективност е ключов приоритет при изграждането на сградата. Външните ограждащи стени, с дебелина от 25 см. , ще се подсилват с допълнителна топлоизолация, чиято дебелина ще бъде определена по специалния проект за енергийна ефективност. Визуалният аспект на сградата ще бъде подчертан с външна мазилка тип Баумит и с тилна каменна облицовка. Допълнителен акцент върху елегантността на конструкцията ще сложат корнизите, изработени от камък, които ще придават завършен и изтънчен вид на сградата.

Всеки елемент от проекта е избран с грижа за устойчивостта и дълготрайността на сградата, следвайки строгите национални стандарти.

Срок за завършване: началото на 2025г.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:50 на 24 април, 2024 год. Обявата е посетена 61 пъти
Брокер:
Брокер Светлана Казанджиева Светлана Казанджиева

Личен телефон: 0888628355, 052611010

Още оферти от Светлана Казанджиева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция АКЦЕНТ ИНВЕСТ
АКЦЕНТ ИНВЕСТ
град Варна, бул. Мария Луиза 39, ет.3

Офис телефони: 052 611 010
Телефон: 0888628355

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: