Тук има 447 876 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  4-стаен, град Русе, Център •  135 999 EUR • ID 24805475 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 4-стаен град Русе, ЦентърID: 24805475

Виж на картата
135 999 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 138 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / В затворен комплекс / ПК, 24805475
Допълнителна информация:
Rubik Residence, гр. Русе, бул. Липник 6, представя на вашето внимание 4-стаен апартамент на Етаж 1 в сграда 2 на цена от 113 333 БЕЗ ДДС за 137, 76 кв. м. !

Апартаментът е с модерен дизайн, който комбинира дърво, текстил и мрамор. Дървесните финиши внасят усещане за топлина и уют, а текстилът допълва с мекота и богатство от цветове. Подовата настилка е изработена от фигурален паркет, създаващ интригуващ геометричен ефект. Спалните зони се отличават с подова настилка от нетъкан текстил, осигуряващ комфорт и звукоизолация.

Баните са изработени от мрамор и драскан метал, които създават луксозна и модерна атмосфера. Оборудването на баните включва мивка, огледало, параван, душ корито, смесител и вградена структура. Мивката е вградена в шкаф с плот от мрамор, който осигурява пространство за съхранение. Огледалото е с вградено осветление. Параванът е от стъкло и метал, който разделя мократа зона от останалата част на банята. Дизайнът на баните е елегантен и функционален, като предлага комфорт и качество.

Коридорът е облицован с текстил, който придава мекота и уют на пространството. Текстилът е в светли тонове, които създават простор и светлина. Пода е от фигурален паркет, който образува интересни геометрични форми. Интериорните врати от МДФ с височина H-2, 65m. създават усещане за простор. Коридорът е хармонично продължение на всекидневната.

Спалните са обзаведени в изискан дизайн, който включва елементи от мрамор и дърво. Красивата комбинация от нежния мрамор и топлата текстура на дървото придава на пространството изтънченост и уют. Подовата настилка, изработена от нетъкан текстил, придава мекота и комфорт, допълнително засилвайки усещането за уют в спалнята.

Всекидневната е изтънчена съвкупност от текстил, мрамор, дърво и матови метални елементи. Нежните материали на текстила се хармонизират със структурата и излъчването на мрамор, създавайки приятна и добре балансирана атмосфера. Подовата настилка от фигурален паркет не само представлява функционалност, но и се явява естетически изразителен елемент в интериора. Геометричният дизайн на паркета създава визуален интерес и допълва визията на пространството.

*Цената не включва мебелите, които клиентът може да избере и закупи по свое желание. Това позволява на клиента да персонализира апартамента си, съобразно своите предпочитания и стил. След подписване на Предварителен Договор цената се запазва и НЕ подлежи на промяна!

Защо да изберете Rubik Residence?
1. Вие получавате един оборудван и напълно завършен Дом Без Майстор ! БЕЗ ДОПЪЛНИТЕНИ ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ - получавате апартамента готов без да се налага да търсите и комуникирате с майстори които да губят ценното Ви време. Главното ни предимство пред всички конкуренти което Ви предоставяме са спестените финансови средства от довършителните бригади и услугите на дизайнерските студиа. Избирате мечтаните си мебели и влизате във вашия нов дом необезпокоявани от бъдещи съседски ремонти или излишни замърсявания по общите части.

2. Комплекса се намира в центъра на града на широк булевард без засенчване от други сгради както и бъдещи такива.

3. С изградени детски площадки в сигурна и облагородена среда за децата.

4. В близост сте до най-големите супермаркети като Кауфланд, Мосю Бриколаж, Практикер.

5. Пешеходни подходи на 1мин. от Гимназията по Туризъм и МВР Русе, както и 6мин. от централния площад Свобода, Община и Районен Съд Русе.

6. В близост до бензиностанция, спортната зала на града и Стадион Дунав.

7. Изпълнението на интериора в завършен вид е на ниво на 5 звезден хотел с най-съвременните материали, елементи и детайли, като често се използва в междуокеанските круизни кораби.

8. Луксозно изпълнение на общите части което няма да намерите в нито една новострояща жилищна сграда в Русе.

9. Зарядни станции за електромобили, паркинг за колелета и бебешки колички
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:33 на 29 ноември, 2023 год. Обявата е посетена 97 пъти
Агенция:
Агенция ИН ИНВЕСТ
ИН ИНВЕСТ
град Русе, бул.Липник 6

Офис телефони: 0892000555
Телефон: 0886968160

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: